avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0,57 in aerul expirat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0,57 in aerul expirat.

Buna ziua. In interval de 3 ore și jumătate axprosimativ am consumat 3 beri de 500 ml - 0,5 alc. Menționez ca am și mâncat cam la o ora după ce am consumat prima bere. In urma opririi de către agenții rutieri mi-a ieșit 0,57 in etilotest, am fost dus la recoltarea probelor de sânge - doua la interval de ora între ele. Eram complet conștient, chiar medicul mi-a zis , mai ales ca am dat și niște teste mișcare, care a zis ca îs bune. Nu am comis niciun fel de accident, alte abateri rutiere. Încă nu știu rezultatul probelor de sânge. Știu ca am dosar penal, am cooperat bine și cu agenții rutieri, etc. Este prima abatere după 9 ani de șoferie inclusiv profesioniști. Cam cât alcool as fi avut in sânge atunci, și cu ce ma aleg din prostia ce am făcut-o. Va mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă în aerul expirat ați avut 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, în sânge va fi în jurul valorii 1,15 g/l.
Vi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului prev. de art. 336 alin. 1 C.pen. Pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani sau amenda.
Acum o luna in urma am primit rezultatul probelor biologice : 1,10 in sânge, dosarul se afla la parchet in curs de solutionare, mi s-a spus ca voi merge sa dau o declarație la IPJ...
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Palas4, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți fi audiat în calitate de suspect/inculpat, iar după finalizarea cercetărilor veți fi trimis în judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de apararea formulata, de circumstantele reale si personale, este posibila si o solutie de netrimitere in judecata.
Am fost contactat, da voi merge sa dau declarația , de la parchet am primit NUP. Nu am inteles bine ce este, eu sunt din B, infracțiunea am comis-o in BR. Da, eram in timpul serviciu, pe TIR, program încălcat (fără dovezi) oboseala ...
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
Palas4, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)
Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)