avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... consultare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

consultare dosar

Daca inca nu s-a judecat un proces, la care termenul este pe 27 februarie, pot solicita consultarea dosarului?
O puteti face imediat mergand la arhiva instantei si solicitand dosarul la studiu
Multumesc frumos!
In general inaimtre de tremen cu o saptamana dosarele ny se mai gasesc in arhiva.In cazul dvs este probabil ca tinand cont de data la care aveti procesul sa gasiti inca dosarul pt studiu.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a consulta dosarul civil în condiţiile legii cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o problema cu care ma confrunt, la care doresc un sfat. Am un dosar civil (partaj judiciar - succesiune), la care incheierea de sedinta ... (vezi toată discuția)
Analiza dosar civil singpink singpink Buna ziua in calitate de parte citata intr un dosar civil am mers de nenumarate ori sa analizez dosarul dar raspunsul a fost dat de la arhiva ca este pe masa ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar din arhiva szebeni arthur szebeni arthur am un proces civil cu un vecin penultimul termen a fost in 3.03.2009 ,iar urmatorul va fi pe 31.03.2009,intre cele doua termene am vrut de 2 ori sa ... (vezi toată discuția)