Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Aura63 
	    	Utilizator

Aura63 
	    	Utilizator	    

Noiembrie 1963 Mai 2026 62/6 33/5
-Limita de varsta la 60 de ani si 2 luni
-Pensie anticipata sau anticipata partiala la 57 ani si 6 luni.
Conditia de stagiu pentru pensie antici[pata este de 41 ani si 5 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 33 ani si 5 luni, fara stagiul asimilat.
In 02/08/2018 veti avea aproximativ 38 ani si 9 luni de stagiu.
~ final discuție ~
 ContSters337474	                   

Buna seara!
Am 51 de ani  ,32 de ani de serviciu si 10 ani de grupa a II-a.
Va rog frumos spunti-mi la ce virsta ma pot pensiona partial anticipat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters337474	                   

Buna seara!
Am 51 de ani  ,32 de ani de serviciu si 10 ani de grupa a II-a.
Va rog frumos spunti-mi la ce virsta ma pot pensiona partial anticipat ... (vezi toată discuția)

jalb	                   

Daca sunt nascuta in septembrie 1963, vechime 34 de ani, la ce varsta ma pot pensiona anticipat? (vezi toată discuția)
	                    jalb	                   

Daca sunt nascuta in septembrie 1963, vechime 34 de ani, la ce varsta ma pot pensiona anticipat? (vezi toată discuția)

mitrofan emilia	                   

Buna ziua. Sunt nascuta in 10.11.1963 , de genul feminin, si sunt angajata din 10.08.1983, avand o vechime de 37 ani din care 14 ani 11 luni si 22 zile lucrate ... (vezi toată discuția)
	                    mitrofan emilia	                   

Buna ziua. Sunt nascuta in 10.11.1963 , de genul feminin, si sunt angajata din 10.08.1983, avand o vechime de 37 ani din care 14 ani 11 luni si 22 zile lucrate ... (vezi toată discuția)