avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Referent cultural sau director camin cultural?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Referent cultural sau director camin cultural?

Buna seara! Unui camin cultural fara personalitate juridica, organizat intr-un compartiment in subordinea consiliului local ii sunt aplicabile prevederile oug 118/2006 privind asezamintele culturale in sensul ca este condus de un director pe baza de concurs de proiecte de management?...Cine coordoneaza activitatea caminului cultural daca in cazul de fata nu putem discuta despre o institutie publica in sensul normelor legale mentionate? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Institutie publica ContSters455690 ContSters455690 Este Caminul Cultural institutie publica in cazul in care nu are personalitate juridica si este organizat ca si compartiment in subordinea consiliului local? (vezi toată discuția)
Studii pentru ocuparea functiei de director in sistemul bugetar vasileroibu vasileroibu Buna ziua ! Am absolvit Facultatea de educatie fizica si sport ,diploma de licenta,3 ani si doresc sa stiu daca pot ocupa functia de director Casa de Cultura ... (vezi toată discuția)
Transformare camin cultural in asezamant cultural lisav lisav Buna ziua, La nivelul comunei exista camin cultural pe care dorim sa-l transformam in asezamant cultural cu personalitate juridica sub autoritatea consiliului ... (vezi toată discuția)