avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cum pot schimba parola acces SEAP ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cum pot schimba parola acces SEAP ?

Buna ziua. Incerc sa ma conectez la ac.e-guvernare.ro pentru a descarca certificatul digital dar raspunsul este autentificare esuata. Utilizatorul si codul PIN sunt introduse corect, la fel si codul de acces.Am incercat sa schimb parola pe e-licitatie.ro , la sectiunea Acces in sistem dar imi apare o eroare " Acest site nu poate oferi o conexiune sigură".Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
starfiersrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)
Declaratia 112 -ajutor! irina_nico09 irina_nico09 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde gresesc...azi am facut o declaratie 112 si am semnat-o digital,toate bune.Cand sa o depun pe e-guvernare.ro imi apare ... (vezi toată discuția)