avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua ,am primit o masina de la tatăl meu ,vreau sa va întreb taxa auto cine o poate recupera eu sau el ?țin sa precizez ca el a plătit taxa de înscriere iar acum masina este trecuta pe numele meu .va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 12:13, 13 Februarie 2018
Platitorul taxei are drept de a formula cerere de restituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)