avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis si cu numere rosii expirate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis si cu numere rosii expirate

Pe data de 02.04.2017 un "prieten" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca am condus si eu masina si eu am recunoscut (eu aveam permis). Ne-a dus la sectie si mie mi a oprit permisu. Iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțarea la urmărire penală și de acel băiat scria ca este trimis în judecată. Iar azi am fost la instanta sa intreb de caz si mi-a zis ca eu sunt pe acelasi dosar cu el si ca dosarul este trimis în judecată si procesu este in iunie. Eu o sa pățesc ceva? Adică permisu o sa mi-l iau după ce se incheie procesu?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: 1221 , utilizator 21:41, 21 Ianuarie 2020
Conducerea unui autoturism neinmatriculat e infracțiune, urmând sa răspundă conducătorului auto și proprietarul. Pt.ce s-a renunțat la urmărirea penala?Procesul poate dura cca.1 an.
Am și eu ceva pe suflet
Ma gandesc ca ma ajuta cineva cu niște sfaturi
Anul trecut pe 2 Februarie am fost urmărit de un echipaj de poliție
Eu neavând permis de cu conducere, și cu numerele expirate am fugit.
De-abia acum mi-a venit o citație sa ma prezint in calitate de martor la postul de poliție in localitatea unde sa întâmplat
Întrebarea mea este o data ce nu am fost prins la volan pot sa scap prin minciuna ?
Și app între Timp am obținut permisul de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces Iulian111 Iulian111 In urma cu un an un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Iulian111 Iulian111 Pe 02.04.2017 eram in masina cu un prieten, precizez ca era masina lui si ca nu avea permis. Am luat eu masina neștiind ca are numerele expirate, si stiu ca ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare - recuperare permis Iulian111 Iulian111 Acum un an am condus o mașină cu numere expirate.. iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală.. Am fost la poliție cu foaia ... (vezi toată discuția)