avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT ELECTRICA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT ELECTRICA

Buna ziua,in urma unei hotarari judecatoresti partaj succesoral ,sotul meu a castigat casa veche constructie 1990 si a platit sulte socrului meu si cumnatei mele,contractul cu electrica era pe numele socrului meu care locuieste in casa noua constructie 2004 lipita de cea veche ,sotul meu a facut schimbarea de nume la electrica,bransamentul fiind pe casa veche castigata de el.Socrul meu a profitat 5 ani cat am fost in proces (pe care el l-a intentat) de electricitate fara sa plateasca nimic ca noi avand familie grea trebuia sa platim.Acum, ulterior schimbarii de nume la contract si unor discutii aprinse la adresa copiilor mei cu plangere la politie,am decis sa oprim alimentarea cu electicitate a casei socrului meu(era o legatura prin podul casei facuta de sotul meu).Am primit telefon de la un angajat electrica Gaesti,care m-a amenintat ca o sa imi rezilieze contractul si ca imi opreste furnizarea energiei electrice daca nu vreau sa pun un pausal.,, ca am facut o ilegalitate ca am schimbat contractul pe numele sotului.Am discutat cu o dna jurist de la electrica Targoviste care a spus ca ei discuta prin notificari si ca nu vede ce problema ar fi decat daca am umblat la bransament.Nu am umblat la bransament este cel vechi pe casa pe care acum e proprietar sotul meu.Am primit telefon sa mergem in audienta la director.Va rog frumos sa imi spuneti daca poate sa ma oblige sa pun un pausal,pentru ca nu vreau, prea multe am patimit si in continuare imi hartuie psihic familia cumnata mea,pentru ca nu este nicio ilegalitate la mijloc.,in regulamementul electrica scrie ca daca un client isi pierde dreptul de proprietate asupra locului de consum trebuie sa anunte electrica si sa treaca pe numele noului proprietar in termen de 6 luni. De ce atata tevatura si telefoane si audienta pe deasupra?

Alte discuții în legătură

Notar fodoretelkaeva fodoretelkaeva Buna seara, as dori un raspuns la urmatoarea intrebare: a murit socrul, dupa sase ani a murit-(s-a spinzurat)- fiul lui, sotul meu. dupa moartea sotului ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)
Contoare separate curent electric HeheXD HeheXD Buna ziua,am o problema la care nu gasesc un raspuns.Locuiesc intr o casa cu chirie(de la stat),casa este inchiriata pe numele cumnatei mele.Anterior,casa a ... (vezi toată discuția)