avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contoare separate Curent Electric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contoare separate Curent Electric

Buna ziua,am o problema la care nu gasesc un raspuns.Locuiesc intr o casa cu chirie(de la stat),casa este inchiriata pe numele cumnatei mele.Anterior,casa a fost in chirie pe numele socrului meu iar contractul la Electrica este pe numele socrului meu.Locuim in aceeasi casa insa avem intrari separate asa ca in urma cu 2 ani,cumnatul meu a facut 2 contoare separate,ambele se afla la el in casa unde nu avem acces.Contoarele nu sunt pe nume diferite,exista o singura factura care vine pe numele socrului meu.Din cate imi amintesc socrul meu nu a semnat nici un contract cu furnizorul de energie electrica atunci cand s a efectuat aceasta modificare,o persoana a venit ,a modificat ceva la panoul cu sigurante si de atunci ei au 2 contoare de unde ne pot opri curentul pe partea de casa unde locuim noi.Problema este ca de fiecare data cand are chef,cumnatul meu intrerupe curentul electric pe partea noastra de casa(chiar daca suntem cu plata la zi).Intrebarea mea este,e legal ceea ce se intampla?Ce as putea face in aceste conditii si ce se poate intampla daca modificarea facuta este ilegala?
Cel mai recent răspuns: HeheXD , utilizator 10:08, 3 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da,la adresa figureaza un singur client.Noi nu suntem chiriasii lor,casa este in chirie si impartim cheltuielile,insa contoarele le au tras ei separat in casa la ei si ne santajeaza cu acest lucru de fiecare data cand nu le convine ceva,chiar daca plata facturilor este la zi.
Cheltuielile le impartim insa noi nu avem acces la verificarea consumului pentru ca si contorul nostru si contorul lor se afla la ei in camera,camera unde noi nu avem si nu ni se permite accesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)