avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar somaj

Buna ziua.
Trebuie sa depun dosarul pentru somaj in 10 zile calendaristice de la data incetarii contractului de munca, insa firma nu imi poate elibera anexa 26 decat dupa incheierea lunii, a actelor contabile aferente lunii februarie. Ce pot face in acest caz?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 13 Februarie 2018
Sesizati cat mai repede posibil AJOFM-ul.
Am inteles. Este posibil sa imi respinga dosarul din acest motiv? Practic nu tine de mine acest lucru, iar daca au stabilit acest termen de 10 zile nu sunt constienti ca firma nu poate elibera toate actele in acest timp?
Dosarul se va respinge daca nu aveti acea adeverinta ... stabilirea termenului cred ca s-a bazat si pe buna credinta a angajatorului - care de multe ori este lipsa.

Vorbiti la AJOFM.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar somaj - 10 zile monybs monybs Am si eu o mare problema. Mi-a fost desfacut contractul de munca in 12 februarie 2011 . la acea data termenul pentru depunerea dosarului la AJOFM era de 30 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj maryus22 maryus22 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 26 care mi-o cere la actele pentru somaj,data de incetare a contractului este 14 noiembrie si eu de pe ... (vezi toată discuția)