avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Plata cheltuieli de judecata

Buna seara!
As dori sa intreb daca la o suma de 12.000 ron se poate plati jumatate o data si cealalta jumatate esalonat lunar. Exista posibilitatea de a scoate la licitatie casa pentru a-si recupera banii reclamantul?
Multumesc !
Daca prin sentinta datorati o suma reclamantului , acesta va alege calea prin care sa va execute . Poate cere executare silita pe conturi, pe salariu, pe imobile . Trimiteti o suma de bani paratului si faceti o notificare prin care ii solicitati sa platiti esalonat diferenta, luati legatura cu avocatul din proces, al lui si al dvs. in vederea solutionarii pe cale amiabila, pentru a nu plati cheltuieli de executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea speta, la data de xx.xx.xxx intre ... S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna ziua, Se da urmatoarea speta, La data de xx.xx.xxx intre 2 parti, una societate comerciala cealalta persoana fizica se incheie un contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Debit restant intretinere la bloc si cheltuieli de judecata impuse deeapreda deeapreda Buna ziua, Am urmatoarea problema si am nevoie de sfaturile dvs. In cazul unui proces pentru recuperarea unui debit restant la intretinere, proprietarului ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita epigonii1 epigonii1 Buna ziua ! In urma unei sume catre Telekom Romania care nu a fost platita,am primit o somatie de la o societate civila profesionala de executori ... (vezi toată discuția)