avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Defectiune autovehicul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Defectiune autovehicul

Buna ziua,

Stiti cumva daca exista o autoritate in domeniul auto? Problema pe care o intampin este urmatoarea: unul din autovehiculele firmei la care lucrez avea un simptom de functionare anormala detectat de conducatorul auto. Autoovehiculul fiind in garantie, a dus masina la unitatile service autorizate pentru a i se rezolva aceasta problema. Acestea au negat ca masina ar avea ceva. Insa, in momentul in care autovehiculul a iesit din garantie, cand s-a prezentat cu el la o noua verificare tehnica, s-a descoperit defectul , dar reparatiile costa. Ideea e ca aceasta politica de a evita condiitiile acordarii de garantie nu e noua. Ca sa te duci cu masina la un service oarecare nu e recomandabil, caci pierzi garantia. Ce cai se pot urma atunci cand service-ul refuza sa repare defectiunea si neaga ca aceasta ar exista? Sa te adresezi OPC-ului? Credeti ca se poate face o contra-expertiza la Registrul Auto Roman?
Va multumesc anticipat,
Alina

Alte discuții în legătură

Pierdere garantie auto sorin67 sorin67 Am cumparat un Logan 1,4MPI prin firma in 2008 si datorita faptului ca am circulat foarte putin, circa 1000(una mie) km in primul an, nu am mers la revizia ... (vezi toată discuția)
Probleme auto nou denisa_21 denisa_21 Buna dimineata! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Nu stiu ce pot face. In feb am achizitionat un autorurism nou. Din luna mai se afla in service ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa revizia auto obligatorie Vulturudac Vulturudac probleme dupa revizia auto obligatorie la masina noua de 2 ani,8000 km dupa revizie a disparut autocolant cu date identificare motor de sub capota ... (vezi toată discuția)