avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Obligatie inregistrare administrator special la ONRC
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Obligatie inregistrare administrator special la ONRC

Buna ziua,

Cine are obligatia de a depune hot AGA prin care a fost desemnat administratorul special si specimenul de semnatura? Adm judiciar sau societatea in insolventa? In aceasta situatie se achita taxe ONRC? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 12:09, 14 Martie 2018
Buna ziua,

Hotararea AGA se inregistreaza la ONRC de catre debitor. Cel putin eu asa am procedat.
Da, sunt si niste taxe.

Toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator Diana G Diana G Care este procedura pentru schimbare administratorului unei societati si cat dureaza ? (vezi toată discuția)
Administrator special eusiatat eusiatat Vreau sa inregistrez la ONRC administratorul special. Puteti, va rog, sa-mi spuneti care sunt documentele necesare inregistrarii si care sunt taxele ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligatie publicare aga la onrc desemnare administrator special bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Doresc sa stiu daca AGA prin care a fost desemnat administratorul special unei soc in insolventa se mai publica in ONRC? Precizez ca nici in BPI ... (vezi toată discuția)