avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plimbare caine
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plimbare caine

Buna ziua, in cazul unui caine din rasa
ciobanesc german este obligatoriu ca atunci când ies cu acesta la plimbare pe domeniu public sa fie purtat in lesa?
Dacă da va rog să-mi indicați și actul normativ.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Enya7 , utilizator 13:32, 22 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
HA!
Asa ziceam si eu. Intai te informezi, vezi ce conditii trebuiesc indeplinite..., botnite, zgarda cu clopotel, biberon la purtator, punguta /pungoi - bine ca nu a mai intrebat si de asta...
In fine, circula pe net o poveste ca in USA cineva (o doamna) si-a achizionat o masina tip rulota, dotata cu pilot automat. A iesit dansa pe autostrada, a pus automobilul pe pilot automat si s-a dus sa vada ce fac copiii, mai in spate... Bineinteles, la prima curba s-a busit in ceva, s-a rasturnat, ma rog, tot tacamul...
Ce face cucuoana? Da in judecata firma constructoare ca a indus-o in eroare la faza cu pilotul automat... La fel niste smecheri care au actionat in justitie nush ce brand de tigari ca nu stiau la ce se expun daca fumeaza. De atunci, observati cate atentionari se aplica pe pachetele de tabacioc!
No comment!
domnule, omul a pus o intrebare ref la problema lui; acesta este un site de consultanta juridica, dedicat TUTUROR...cum va permiteti sa alungati de pe site un utilizator pt ca nu va place subiectul abordat?? presupun ca faceti parte dintre "evoluatii" care alunga detinatorii de animale de companie si in viata reala, daca v-a deranjat si pe net prezenta acestora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animalele de companie!!! corinuta corinuta Buna as dori sa aflu care este legea ce reglementeaza animalele de companie! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? MariaDragoi MariaDragoi Buna ziua. As vrea sa stiu, pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? Cand ies la plimbare cu stapanul lor, folosind liftul si scarile blocului sunt ... (vezi toată discuția)
Botniță câine Alecsandra12 Alecsandra12 Este obligatoriu ca un Ciobănesc de Asia centrală să fie declarat la poliție și să umble numai cu botniță pe stradă? (vezi toată discuția)