avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa de procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa de procedura

Am primit citatie la adresa din CI intr-o speta anulare PV, avocatul s-o prezentat la termen, dar s-o intors cu mesajul ca s-o amanat o luna, deoarece nu am fost citat la adresa corecta? Nu cunosc ca avocatul sa fi cerut schimbarea adresei de corespondenta, deci nu exista nici o explicatie logica pt. ce se intampla. Pe mine ma costa destul de mult sa platesc avocatul plus deplasarea, asa, inutil. PV. e din mai 2017, si la fixarea primului termen s-o tergiversat enorm... Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: anti77 , utilizator 11:00, 16 Februarie 2018
Chiar daca era lipsa de procedura cu dvs aceasta se acoperea prin prezenta av dvs la termen,poate este lipsa de procedura cu partea adversa sau alt motiv de amanare.Verificati incheierea de sedinra pt a va lamurii motivul care a dus la amanarea cauzei.
O aparut incheierea, in care scrie ca avocata mea nu era de fata. Probabil o ajuns mai tarziu. Insa tot acolo apare ca s-o cerut schimbarea sediului procesual la cab. de av. intr-un inscris depus anterior, iar eu am fost citat tot la adresa din CI, cel initial.
Acuma ramane sa vad cu avocata daca vrea sa ma taxeze pentru aceasta deplasare, care se pare ca nu s-o intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort eivasuc eivasuc Intr-un divort la o judecatroie din Romania, avocatul Reclamantului mi-a cerut \"onorarariu \"si pentru \" AVOCATUL\" Reclamantului (curator), care din cate ... (vezi toată discuția)
Tergiversare proces so2ro so2ro Buna seara , Exista un proces. Partea reclamata ori nu se prezinta ori nu depune la dosar actele cerute de instanta ( acte cerute la prima infatisare nu au ... (vezi toată discuția)
Amanare recurs,daca se poate.... dienusa dienusa azi am avut prima infatisare la recurs,eu cu avocat si fratele meu fara avocat...ceva miroase....intrebarea mea este daca la termenul de pe 17 noe pot cere ... (vezi toată discuția)