avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Vreau sa deschid un pati-bar, cu servire sendwichuri ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Vreau sa deschid un pati-bar, cu servire sendwichuri ambalate ( in alta parte)

Care este codul CAEN?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 18:47, 14 Februarie 2018
Caen 5610 -
Restaurante.
Aceasta clasa include activitatea de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie ca mananca mesele preparate in incinta, ca le iau acasa sau ca le sunt livrate la domiciliu. Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor. Aceasta clasa include activitati din: -restaurante -bufete expres -restaurante fast-food -pizzerii -unitati de alimentatie care servesc pentru acasa -vanzatori ambulanti la tonete de inghetata -carucioare mobile care vand mancare -prepararea hranei la standuri din piete Aceasta clasa include de asemenea: -activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unitatile de transport;
Caen 4711
Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, bauturile sau tutunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen cafenea,gelaterie,paninoteca R3nato R3nato Buna ziua, Postez aici in dorinta de a ma interesa despre codurile CAEN care trebuie sa le activez pentru urmatoarea activitate pe care o sa o ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)