avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Am vandut in Ianuarie 2017 o masina intr-o alta localitate tot din acel judet, intre timp am achizitionat alta si am platit impozit pentru aceasta, dar pentru a putea scoate fiscalul de la primarie a trebuit sa fiu cu taxele la 0, adica am platit si impozitul pe auto vandut in ianuarie 2017. Intrebarea este impozitul platit in 2017 pe auto vandut se compenseaza pe 2018 pentru auto detinut, chiar daca impozitul pe aceasta s-a platit si in 2017 pentru a putea fi inscrisa !!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Plata impozit auto inainte de vanzarii lui tudori tudori Buna ziua! Astazi am decis sa vand masina si am mers la Taxe si Impozite Sector , unde, pe langa cele necesare, a trebuit sa achit si impozitul pe 2017, desi ... (vezi toată discuția)
Scoatere masina impozit. Adrian63 Adrian63 Am inteles ca s-a schimbat modul de plata a impozitului auto si vroiam sa intreb pentru o masina adusa din strainatate ,trecuta la impozit in aprilie dar ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de doua ori! alexandracci alexandracci Buna ziua! in urma unei greseli a unui angajat de la taxe si impozite am platit impozitul pe 2018 pentru o masina vanduta in 2017.(masina cumparata de doar o ... (vezi toată discuția)