avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit platit de doua ori!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit platit de doua ori!

Buna ziua! in urma unei greseli a unui angajat de la taxe si impozite am platit impozitul pe 2018 pentru o masina vanduta in 2017.(masina cumparata de doar o luna si imediat vanduta). pentru a o lua si scoate din evidenta mi s a cerut sa platesc impozitul pe 2018, dupa care la ghiseul de scoatere din evidenta mi s a spus ca nu aveam de ce sa platesc eu impozitul pe 2018 pentru ca masina s a vandut in 2017., dupa care clientul meu a trebuit sa plateasca din nou impozitul pe 2018. ce se poate face in acest caz sau cum imi pot recupera banii? multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alexandracci , utilizator 08:17, 17 Februarie 2018
Cereți restituirea și atașați dovada scoaterii din evidenta plus plata impozitului nedatorat.
MULTUMESC FRUMOS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1) datorita unei erori a subsemnatului la redactarea declarației unice ... voicudamian voicudamian 1)Datorita unei erori a subsemnatului la redactarea Decl.Unice pt.2018, ANAF a emis decizia 1/aprilie 2024 de stabilire din oficiu a CASS in valoare de 2280 ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Covaci Marius Covaci Marius Am vandut in Ianuarie 2017 o masina intr-o alta localitate tot din acel judet, intre timp am achizitionat alta si am platit impozit pentru aceasta, dar pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda platita si confirmatta pe e-mail Marius ID Marius ID Bună ziua, Am următoarea situație: În data de 15.12.2016 am primit o amendă de circulație, am plătit ameda în data de 16.12.2016 și am trimis ... (vezi toată discuția)