avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lipsa schita imobil din planul de proiectie stereo 70
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lipsa schita imobil din planul de proiectie stereo 70

Salut

Am solicitat un extras de informare al unui imobil pe platforma online ANCPI iar in planul de proiectie stereo 70 nu apare imobilul, cu toate acestea la datele ref. la constructii apare o constructie .

In planul 1:500 de la Primaria Capitalei cel la nivelul anilor 1986 apare constructia...acum nu mai apare.
Exista posibilitatea ca propietarul sa fi cerut desfintarea constructiei, insa in fapt sa nu o demoleze ? sau desfintarea constructiei din planuri se efectueaza in baza pv de receptie demolare ?

De ce nu apare constructia reprezentata grafic in acest extras de CF ?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Antik, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:08, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca constructia estein extrasul CF inscrisa sub: A.1..1 inseamna ca este notata in Cf!
Nu apare pe pagina 2 schita terenului si a constructiei pentru ca datele cadastrale nu au fost actualizate in ultimi ani cand s-a introdus sistwmul electronic "eterra"
Deci constructia e sigur in CF si nu e sigur ca este in realitate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Coordonate stereo 70 suprapuse cu alt imobil in eterra tutanflo tutanflo Buna ziua, Am cumparat de curand 5000 m2 teren extravilan, trecand prin toate avizele necesare vanzarii-cumpararii conform Legii 17/2014, obtinand inclusiv ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)