avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal sau chitanta la spital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal sau chitanta la spital

Buna ziua.
As vrea sa aflu daca de la un spital trebuie sa primesti bon fiscal sau chitanta atunci cand platesti pentru analize. Care din cele doua acte trebuie eliberat conform legii?
Si inca o intrebare: este obligatoriu registrul de bani personali pentru un spital sau nu? Stiu ca sunt niste exceptii prin lege.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:56, 15 Februarie 2018
Chitanta e ok.

Registrul de bani personali este obligatoriu pentru fiecare angajat de la portar la director si acolo va inregistra ca apartinandu-i tot ce incaseaza in ziua respectiva. Am vazut cu ochii mei cum portarul de la Universitar, caruia i-am dat 5 lei pentru un colt in parcarea neamenajata, i-a notat imediat in registru. Glumesc, desigur. Portarul respectiv nu i-a notat in fata mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli asociatie Adrianro2019 Adrianro2019 Buna ziua, Daca o Asociatie culturala, primeste niste bani in cont, bani proveniti din donatii, sau acei 3.5% si cheltuie din acei bani pentru a ... (vezi toată discuția)
Document justificativ sume serviciu nagymihaela nagymihaela Am o firma de taxi.Intrebarea mea este daca la intrarea soferilor in tura,trebuie sa declare sumele de bani,ce o detin,si unde ar trebui notate? (vezi toată discuția)
Og.8/2015-registrul de bani personali ataela1 ataela1 Buna ziua,in ordonanta amintita se specifica, in legatura cu \\" Registrul de bani personali\\" ,ca va fi completat [b]de catre angajatii operatorului ... (vezi toată discuția)