avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Un titlu de proprietate emis in 2002. Are 3 mostenitori decedati.
Fiecare din acestia are cate un mostenitor . ( adica sunt tot 3)
Doi dintre ei sustin ca cel de-al treilea nu are dreptul la 1/3 din terenul din acel titlu.
Pot obtine in instanta acest lucru?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 16:21, 16 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru ca a primit teren separat de la parintii lor ( cei 3 au fost frati). Teren pt care are titlu separat.
nu conteaza ce a primit sau nu de la parinti in timpul vietii lor, daca titlul de proprietate este pe numele unuia dintre parinti, mostenirea se imparte in cote egale intre toti copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune adriannita adriannita Buna ziua! Suntem 6 frati si vrem sa facem succesiunea la 9 ha pamant, care la ora actuala beneficiaza de el un singur frate. Din cei sase frati ,trei vor sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna seara! Doresc si eu niste lamuriri referitoare la unele probleme, pe care le intampin cu dezbaterea succesiunii, dupa tatal meu decedat. In anul 2003 , a ... (vezi toată discuția)
Acte din 1933 - teren gigelas gigelas Buna ziua, Am intrat in posesia unui act de vanzare-cumparare,prin care bunicul meu a cumparat 2/3 din terenul detinut de tatal acestuia inainte de deces. ... (vezi toată discuția)