avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legalizare certificat de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legalizare certificat de casatorie

Buna seara ,
Vreau sa legalizez un certificat de casatorie ,am originalul dar nu sunt eu titularul!Titularul este plecat in strainatate si a lasat actele la mine ,acum vrea o copie legalizata pe care sa i-o trimit ,pot face asta chiar daca nu sunt titularul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

reintregirea familiei oanageo oanageo Buna ziua....Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean indian in India iar apoi sa inregistrez casatoria noastra in Romania....As dori sa aflu mai multe detalii in ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat certificat de nastere Elenacristina Elenacristina care sunt pasii de urmat pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de nastere si a unui pasaport (care au fost furate) in conditiile in care persoana ... (vezi toată discuția)