avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie magazin mixt

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca intr-un magazin mixt (mic,de cartier,nu super/hipermarket) cu detergenti,cosmetice,mancare pt animale,electronice mici,alimente,(sigilate,nimic vrac),bauturi,este nevoie de o autorizatie speciala de functionare pt toate aceste produse impreuna? Este o regula de aranjare a marfurilor pe raft astfel incat sa nu existe probleme de incompatibilitate a produselor pt ca am auzit tot felul de variante? Bineinteles ca nu pui sticla de clor langa pachetul de biscuiti sau sticla de suc,fiecare pe raionul lui., Multumesc frumos,o zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Abuz la un supermarket Astrus Astrus Buna ziua, Am mers impreuna cu prietena mea sa facem cumparaturi la [editat] si am intampinat urmatoarea problema: Dupa ce am luat anumite produse si le-am ... (vezi toată discuția)