avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cost PUZ comuna Berceni Jud Ilfov
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cost PUZ comuna Berceni Jud Ilfov

Va salut,

Cat costa un PUZ in comuna Berceni Judetul Ilfov ? Terenul este alipit de vatra satului. Calculul se face pe metru patrat ?. Pe la Primaria Berceni se aude ca metrul patrat costa 1 euro - 1 euro si ceva pentru PUZ. Detin un teren de 8000 mp.

Cat costa PUZ-ul in general pentru 1 mp de teren ?

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Documentatie in vederea primirii autorizatiei de construire dlorelai dlorelai Buna seara, Am un teren extravilan arabil, cu suprafata de 3000 mp, deschidere de 19m, in comuna Berceni Ilfov, intr-o zona in continua dezvoltare ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de exemplu primăria ... Mihai 1974 Mihai 1974 Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de exemplu primăria nu mă lăsa să vând sub 20 euro metrul patrat dar în schimb vor sa dezvolte zona și să ... (vezi toată discuția)