avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport expirat si pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport expirat si pierdut

Buna ziua,
Nu mai gasesc vechiul pasaport expirat in anul 2009.
Trebuie sa mentionez ca pe acest pasaport am avut inscris pe fiul meu. In 2015 acesta a ridicat propiul pasaport. La acel moment m-am prezentat la Seviciul Pasapoarte si cu vechiul meu pasaport (expirat si la acel moment), considerand ca va trebui sa-l predau pentru ca fiul meu figura pe el. Nu mai retin daca mi l-au retinut sau nu. Acum, la solicitarea unuia nou, constat ca nu e radiat, deci apare ca fiind in posesia mea.
Am gasit ceva informatii, dar, va rog sa-mi spuneti care este procedura actualizata de eliberare a unuia nou, tinand cont de situatia mea.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
shoni17, utilizator

Alte discuții în legătură

Eliberarea unui nou pasaport dandremi dandremi Buna seara! Fiul meu urmeaza sa plece la sfarsitul lunii septembrie sa studieze in SUA. Problema e la pasaport. Detine un pasaport electronic, a carui ... (vezi toată discuția)
Pasaport nou galuludoviciacob galuludoviciacob Draga Domnule, Ma numesc Galu Ludovic Iacob . Detin un Pasaport care expira in data de 22-01-2018 dar care are toate foile cu vize.Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)