avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor de la UE in vederea deschiderii unui magazin ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor de la UE in vederea deschiderii unui magazin mixt la tara

buuna ziua!as vrea sa stiu daca pot obtine un ajutor de la uniunea europeana in vederea deschiderii unui magazin mixt la tara, daca eu nu am nici un ban.Cred ca 5000 de euro estimativ mi-ar fi de ajuns.multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:11, 19 Februarie 2018
Nu va da nimeni bani asa. Trebuie sa aveti un business plan, sa il expuneti. Trebuie sa veniti si dvs. cu o parte din bani. Sunt doar anumite segmente care pot primi fonduri nerambursabile, iar comertul cu amanuntul cred ca este pe cel mai redus nivel - alaturi de consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare sere si solarii cristian A. cristian A. Buna seara !! detin un teren in alt judet (la 25 km de orasul unde locuiesc) si as dori sa stiu daca pot beneficia de finantare pentru a construi o sera de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)