avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

Buna ziua ! Sunt functionar public, intr-o primarie, institutie pe langa care s-a infiintat o asociatie nonprofit si care are ca membrii fondatori :primarul vicele,,,si care imi propun sa fac si eu parte sa colectez eventualele sponsorizari. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul, am sau nu voie sunt sau nu in incompatibiitate . Va multumesc! Daca se poate urgent, sunt presata de timp

Alte discuții în legătură

Ong non-profit pentru strangerea de fonduri ienachi ienachi Intrebarea este daca o persoana bolnava care vrea sa infiinteze o asociatie ONG non-profit pentru strangerea de fonduri din donatii, cote, sponsorizari ... (vezi toată discuția)
Cum se poate beneficia de redirectionare 2% rikihd rikihd Am o fetita bolnava, tratamentul ei ne costa o suma de bani considerabila , pentru a beneficia de redirectionare de 2 % trebuie sa conving mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie nonprofit marym marym Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Vindecat pentru a ajuta la vindecarea altuia.Acesta este scopul pentru care doresc sa ma ... (vezi toată discuția)