avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor în proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor în proces

Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Ai noștri parinti sunt în divort iar tata ne a citat pe noi 3 copii (suntem majori) ca martori. Eu nu vreau sa ma duc pt ca nu am de ce! Pot sa iau vreo amenda daca nu ma prezint? Sau ceva mai grav? Menționez ca nu locuiesc în tara. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:18, 19 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Chiar daca tatal v-a indicat ca martori, instanta nu va admite ca sa depuneti marturie.
Daca, prin absurd se admite, transmiteti la instanta o solicitare sa nu fiti audiata aratand ca sunteti fiica si locuiti in alta tara.
Nu veti pati nimic in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces penal mylygabi mylygabi Buna ziua, Am fost chemat ca martor intr-un proces penal. Se pare ca cel ce ma chemat este chiar inculpatul. Din pacate resedinta mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Refuzul descendentul de a depune marturie intr-un dosar penal. ... Nata88 Nata88 Refuzul descendentul de a depune marturie intr-un dosar penal. Fiul este chemat de instanță pentru a depune mărturie intr-un dosar penal, ce o vizează pe ... (vezi toată discuția)
Citatie proces penal. neprezentare, consecinte RalucaAndrei RalucaAndrei Buna ziua! Am si eu o intrebare in legatura cu o citatie primita. Sa incep cu inceputul. La inceputul lunii iulie in anul 2011 s-au prezentat la mine acasa ... (vezi toată discuția)