Daca firma mama este in Bucuresti si mai avem 28 de puncte de lucru, iar toate cartile de munca sunt tinute in Bucuresti, trebuie sa intocmesc documentele necesare incheierii,modificarii,incetarii cim si sa le trimit la itm-urile din orasele respective??? Cartile de munca nu le depun la itm-ul din Bucuresti pentru a le a-mi certifica inscrierile?
Din textul de lege prevazut in Lg 130/1999, mod si compl prin Lg 403/2005 , reiese ca trebuiesc depuse aceste acte si la itm-urile unde firma mai are puncte de lucru. Cat despre cartile de munca cred ca e suficient itm Bucuresti. (eu cel putin asa am inteles! )
Indiferent de numarul Punctelor de Lucru, TOATE carnetele de munca stau la sediul social al soc. si tot acolo se depun lunar STATELE + DOVEZILE de Plata a contributiilor lunare la bugetul de stat. Dar la Adm. Fin. din fiecare localitate unde este deschis un Punct de Lucru se depun lunar declaratii. Incercati sa aflati mai multe detalii de la una dintre Adm . Fin.
La ITM din fiecare Jud. nu am auzit pana acum sa se depuna ceva!
Dar aceasta este treaba unui Inspector de Personal care trebuie sa stie mult mai bine amanunte ca acesta!
Carte de munca
la societatea unde lucrez cartile de munca sunt tinute acasa la persoana care este inspector resurse umane. Tot ea completeaza cartile de munca (desi nu este ... (vezi toată discuția)