avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o intreprindere individuala noua
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o intreprindere individuala noua

Buna ziua.. Am o intreprindere individuala noua si nu stiu exact ce trebuie sa fac... Nu am angajati eu o sa lucrez... Trebuie sa merg la cas?? Care sant urmatorii pasi care trebuie sa-i fac..?? E obligatoriu sa-mi fac carte de munca?? Chiar nu stiu ce am de facut?? Ajutati-ma va rog frumos.. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 24 Februarie 2018
In legatura cu partea de decarare prin d220 si plata impozit pe venitul I.I. pe decizia de impunere care va va veni acasa, cred ca sunteti lamurita. Pentru declararea si plata asigurarilor sociale mai asteptati putin sa vedem cum vor modifica cei de la finante d600.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Februarie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmeze o i.i. de-a lungul anului? staycu staycu Buna ziua, Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa dona33 dona33 Am infiintat un pfa. La fisc nu imi primesc formularul 220 decat daca pun si formularul 600, deoarece nu am servici. Depunand si formularul 600 obligatoriu ... (vezi toată discuția)