avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare cu lemn la balcon
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare cu lemn la balcon

Buna ziua! Lociesc la o casa cu etaj la curte comuna.Anul trecut am facut o modificare la balcon adica am acoperit balconul cu tabla si pe lateral de sus pana jos am pus lemn.Va intreb daca la ceasta modificare ne trebuia autorizatie de constructie.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Acoperis balcon parter mare si_monna si_monna buna ziua! eu stau la etajul 1. vecinul de dedesubt si-a construit acum 15ani balconul mai mare decat este prevazut blocul. blocul este prevazut numai la ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)