avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis reținut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis reținut

Buna ziua, am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km/h in localitate, si nu am oprit la semnalul agentului rutier, Acum in februarie am primit prin posta ca mi se retine permisul de conducere si am de achitat o amenda..intrebarea mea este, se poate retine permisul pentru asta? Si dupa atata timp? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: AlisaBianca , utilizator 22:48, 20 Februarie 2018
Vi se aplica Ordonanta 2/2001 actualizata si, bineinteles, codul rutier. Masura e luata corect, intrucat sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la savarsirea faptei.

Si nu se poate face nimic pentru evitarea suspendarii permisului, o contestatie sau ceva...
Doinita Stingaciu a scris:

Vi se aplica Ordonanta 2/2001 actualizata si, bineinteles, codul rutier. Masura e luata corect, intrucat sanctiunea aplicarii amenzii se prescrie in termen de 6 luni de la savarsirea faptei.

Contestatie ca sa tergiversezi suspendarea, daca au filmare nu exista nicio sansa de castig. Cat este suspendarea ? 30 de zile ?

Da 30 zile
Mihnea Dorian a scris:

Contestatie ca sa tergiversezi suspendarea, daca au filmare nu exista nicio sansa de castig. Cat este suspendarea ? 30 de zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal de contraventie, pareri... flo1990b flo1990b Buna seara,ieri mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile+amenda 340 lei pe motiv ca nu am respectat semnificatia indicatorului STOP si am patruns pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces -verbal rutier miron dumitru miron dumitru Buna,va rog frumos sa-mi raspundeti daca pot contesta partial un Pv sau numai un articol din pv? Iata despre ce este vorba.in urma cu 2 zile la iesirea din ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis AlisaBianca AlisaBianca Buna ziua,am o nelamurire, anul trecut in noiembrie am circulat cu viteza de 73km /h in localitate si nu am oprit la semnalul agentului rutier, acum in ... (vezi toată discuția)