avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ca reprezentant produse cosmetice trebuie sa imi fac ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ca reprezentant produse cosmetice trebuie sa imi fac I.I. sau P.F.A?

Buna ziua,

De ceva timp sunt distribuitor al unei firme americane de produse cosmetice, reclama produselor si preluarea comenzilor se face numai pe pagina mea de facebook. Imi raman 30% din valoarea produselor comandate, dar sunt luni cand am comenzi, sunt luni cand nu am comenzi. Acum, intreb eu, trebuie sa imi fac I.I. sau P.F.A. sa platesc impozit la stat?

Alte discuții în legătură

Ca distribuitor produse cosmetice imi trebuie firma? ErikaIoana15 ErikaIoana15 Buna ziua, De ceva timp sunt distribuitor de produse cosmetice ale unei firme americane, reclama si preluarea comenzilor se fac pe pagina mea de facebook. ... (vezi toată discuția)
Vanzare bijuterii pe comison bună ziua! am și eu o intrebare. de curând voiam sa am un ... Aly1234 Aly1234 Bună ziua! Am și eu o intrebare. De curând voiam sa am un venit în plus pentru ca sunt in concediu crestere copil. Asa ca am fost contactata de o fata care ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul ... deelmercury deelmercury Buna seara! As avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul caz: am plasat o comanda pe un site online din Romania (magazin cunoscut la nivel ... (vezi toată discuția)