avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ca distribuitor produse cosmetice imi trebuie firma?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ca distribuitor produse cosmetice imi trebuie firma?

Buna ziua,

De ceva timp sunt distribuitor de produse cosmetice ale unei firme americane, reclama si preluarea comenzilor se fac pe pagina mea de facebook. Platile se fac fie in cont, fie ramburs la posta sau direct. Imi raman 30% din valoarea comenzilor dar sunt luni cand am comenzi, sunt luni cand nu am comenzi. Acum, intreb, trebuie sa imi fac II sau PFA, sa inregistrez produsele si sa dau bon fiscal?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
ErikaIoana15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:15, 21 Februarie 2018
Da, ar trebui sa alegeti o forma de organizare care v-ar permite sa desfasurati activitati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca reprezentant produse cosmetice trebuie sa imi fac i.i. sau p.f.a? ErikaIoana15 ErikaIoana15 Buna ziua, De ceva timp sunt distribuitor al unei firme americane de produse cosmetice, reclama produselor si preluarea comenzilor se face numai pe pagina ... (vezi toată discuția)
Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui magazin online - persoana fizica carmensorin carmensorin Buna ziua, Sunt distribuitor de produse cosmetice de la diferite firme, as dori sa-mi deschid un site si un magazin online, sunt persona fizica, ce acte am ... (vezi toată discuția)