AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 emanuel mera	                   

Urmeaza sa divortez cu acordul partilor la judecatorie, iar copiii ne-am inteles sa ramana sa locuiasca cu sotia, autoritatea parinteasca sa fie exercitata de ... (vezi toată discuția)
	                    emanuel mera	                   

Urmeaza sa divortez cu acordul partilor la judecatorie, iar copiii ne-am inteles sa ramana sa locuiasca cu sotia, autoritatea parinteasca sa fie exercitata de ... (vezi toată discuția)

Nicu tanasoiu	                   

Sunt insurat de 14 ani. am 3 copii minori. Vreau neaparat sa divortez. Nevasta nu vrea sa imi acorde divorțul. Casa e pe numele meu. Daca as pleca definitiv ... (vezi toată discuția)
	                    Nicu tanasoiu	                   

Sunt insurat de 14 ani. am 3 copii minori. Vreau neaparat sa divortez. Nevasta nu vrea sa imi acorde divorțul. Casa e pe numele meu. Daca as pleca definitiv ... (vezi toată discuția)

iostefan71	                   

Buna ziua.O sa incerc sa fiu cat mai scurt si mai pe inteles,
 Eu impreuna cu sotia si fiul nostru locuim in Anglia , de curand am aflat ca ma inselat adoua ... (vezi toată discuția)
	                    iostefan71	                   

Buna ziua.O sa incerc sa fiu cat mai scurt si mai pe inteles,
 Eu impreuna cu sotia si fiul nostru locuim in Anglia , de curand am aflat ca ma inselat adoua ... (vezi toată discuția)