avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Factura neplatita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Factura neplatita

Buna ,am o mica problema ,sunt reprezentant oriflame in data de 30 ianuarie am facut online o comanda ,a ajuns in data de 2 februarie ,la sediul cargus am fost sa-l ridic de la sediul platind 160,44 lei ,ieri in data de 19 februarie mi se transmite prin email ca am o factura neplatita din data de 30 ianuarie data scadenta 19 februarie ,adica ieri.am sunat la oriflame mi sa spus ca a fost un colet fara ramburs ,sa le trimit chitanta sa vada ca am paltit nu o am am doar produsele si cutia ,consultantul meu mi-a spus sa rezolv problema cu cargusul sa imi de-a o alta chitanta ei au spus ca nu se poata pentru ca nu stiu pe ce mi s-a luat banii apare ca si cum am primit gratuit coletul trebiue sa platesc online ,mi sa spus ca in termen de o saptamana se face ancheta interna si se verifica pe camere ,alta problema baiatul care a incasat si mi-a inmanat coletul nu mai raspunde la telefon si nu mai lucreaza acolo ,au spus de la oriflame ca ma dau in judecata daca nu platesc ,ce ma sfatuiti?ei sau uitat pe camere pe data de 13 cand apare pe AWB cargusului livrare la domiciliu dar nu pare nimic ,desi le-am spus ca l-am ridicat in 2 februarie ,nu puteam intra in sediu sa iau coletul dintr-o gramada exact pe al meu fara sa vada nimeni si sa plec?nu?ce se intampal daca nu platesc ?sper ca m-ati inteles ,ca am scris,multumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita cu ramburs hereclit hereclit Buna ,rog suport in urmatoare situatie: Am facut comanda la firma X , care mi-a livrat produsele prin curier cu ramburs in luna februarie. In luna mai am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica MSAndrei MSAndrei Buna ziua! In urma cu ceva timp (aproximativ 10 zile) am comandat un telefon mobil de pe site-ul de cumparaturi online mercador.ro. In anunt se putea citi cum ... (vezi toată discuția)