Am citit întrebările si răspunsurile despre acest aspect dar având in vedere ca au trecut câțiva ani de la ultimul comentariu am considerat ca nu ar fi rău sa întreb, poate au apărut spete noi.
Deci dacă ma adresez instantei pentru constatarea de drept a faptului ca sunt moștenitor unic al părinților mei ambii decedați in ultimii doi ani ar fi motive de respingere a acțiunii?
Va mulțumesc pentru răspunsurile profesioniste!
Daca este un avocat care a avut o astfel de cauza as fi bucuros sa colaboram.
Corect.
În primul rand îmi doresc să fie sănătoasă (e fată dar tot copil) și apoi să termine studiile.
Cat privește intrarea în UNNPR sau avocatură e un vis frumos dar greu de realizat, nu însă și imposibil ca vocație și ambiție are dar nu sunt doar acestea criteriile și știți asta mai bine decât mine.
Sa revin la subiect, mereu or să fie neajunsuri comentarii și mai ales atunci când încasezi fără sa prestezi. Ideia este ca banii plătiți/ încasați să fie pe măsură efortului și a răspunderii nu să profiți că nu are clientul alternativă și atunci să îl jupoi.
Ca tot am pomenit de răspundere, notarii noștri mai au o frază de încheiere în contracte de vânzare cumpărare "în caz de litigiu intre părți notarul este exonerat de răspundere"
Bravo asa ceva numai în România ce contează ca ei 15-20% onorariu?
Sănătate
Da, pentru că după încheierea actului relațiile dintre părți se strica.
Si atunci..."mă durea capul cand am semnat/ nu am stiut ce semnez/ nu aveam ochelarii la mine și nu am vazut să citesc/ nu e scrisul meu/sunt bătrân și nu stiu/Am scris ca am primit 15.000 euro, dar de fapt eu n-am luat nici un ban" etc etc etc.
Pentru ca părinții au 5 copii și fac acte doar unuia, și ca să nu se pună rau cu ceilalți "nu știu, maica. Eu sunt bătrână. Notarul ce-o fi făcut.. ."
De-aia..
Ovis67
Daca apartamentul tau este intr-ozona "0" de municipiu poate ai ieșit excelent. Daca însă e o cocioaba plina de igrasie si cu locatari candidați permanenți la ajutorul social te plâng ca ai mai facut succesiunea. La mine e vorba de altceva si nu are relevanta ce ai spus tu.
raluko2097
Ma refeream la faptul ca in unele cazuri cu știință sau neștiință fac lucruri la limita legii sau chiar cu încălcarea acestora. In aceste sens pot sa va dau un exemplu de încheierea unui c.v.c. a unui teren extravilan si unde a ignorat in totalitate dreptul de preemțiune.
Pt aceasta fapta sper sa se ajungă pana la excluderea notarului din CNP.
Credeți-ma ca știu ce vorbesc nu fac doar comentarii din lipsa de treaba.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, in fiecare profesie există persoane slab pregătire sau rau intenționate.
Si daca mergeți în instanță puteti nimeri un avocat incapabil să vă apere interesele.
Apoi, cred ca sunt mai mulți clienți nemultumiti pe notari (din motive care imi scapa), decât nemultumiti de avocații platiti și care au pierdut procesul.