avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire plata impozit teren agrigol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire plata impozit teren agrigol

Buna ziua,
Am mostenit de curand un teren agricol de la bunica sotiei care a fost vaduva de veteran de razboi si la care s-au acumulat datorii la impozit pe motiv ca nu s-a depus nici o cerere de scutire.
Precizez ca raposata nu a primit nici o notificare (anuala) din partea primariei ca ar figura cu datorii.
Trebuia depusa anual cererea de scutire?
Primaria nu are nici o obligatie sa notifice contribuabilul la sfarsitul fiecarui an fiscal referitor de datoriile acumlate?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi- scutire la plata impozitului pe cladire si teren gutica gutica bunica mea , este vaduva veteran de razboi . de 3 ani primaria de care apartine in incaseaza impozit pentru casa , teren, stiam ca cei ca ea sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)
Ajutor ccocosii ccocosii bunica este vaduva de veteran de razboi mostenitoare a unor terenuri in suprafata totala de 9ha , declarat la registru agricol la primaria comunei. impozitul ... (vezi toată discuția)