avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pediculoza in scoala si gradinita.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pediculoza in scoala si gradinita.

Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colectivului la scoala si gradinita, cu pediculoza? am inteles ca legea igienei personale si amenzile care puteau fi aplicate persoanelor fizice sunt abrogate... atunci cum putem rezolva problema daca simple rugaminti nu au efectul. Iar tu,ca parinte responsabil ,dupa ce ti ai curatat copilul si ai depararazitat si dezinfectat locuinta esti nevoit sa trimiti copilul in acelasi focar de infectie... Cadrele didactice nu se implica . Scoala nu are contract cu medic sau asistent medical...
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
parinte2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:32, 1 Martie 2018
Puteti sesiza situatia existenta la Directia judeteana de sanatate publica si la Inspectoratul scolar, in scris, cu nr.de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite si prin posta cu confirmare de primire.
Va multumesc pentru raspuns. Si daca imi permiteti inca o intrebare. Ar trebui sa fac sesizare in scris si catre directorul scolii si primarului localitatii pe raza careia se afla scoala sau nu mai e cazul? Mentionez ca pana in prezent sesizarile au fost facute doar verbal ... Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Puteti face sesizare scrisa si la primarie si la directorul scolii si la Inspectoratul scolar, cu nr. inregistrare/ data pentru a nu putea spune ca nu au stiut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediculoza in scoala. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colective la scoala cu pediculoza, avand in vedere ca de fiecare ... (vezi toată discuția)
Colega instigatoare la dusmanie in colectiv alexandrubt13 alexandrubt13 avem o colega la scoala care este o instigatoare in colectivul didactic ptusa de primar ca sa ne dusmanim sau a creat neincredere vrea functie si alte ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez? unității de învățământ sau inspectoratului? AnaML AnaML Nu știu cui trebuie sa ma adresez, inspectoratului școlar sau unității de învățământ.... Cu o sesizare. Am fost sunata de către directorul adjunct ... (vezi toată discuția)