avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se interpreteaza art 291 Cod fiscal art 3
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se interpreteaza art 291 Cod fiscal art 3

Eu si sotul meu dorim sa achizitionam un imobil si dorim sa stim daca noi ca familie putem beneficia de tva 5% la tranzactie daca eu nu am in proprietate niciun imobil achizitionat cu 5% tva insa sotul meu a achizitionat inainte de casatorie un imobil cu 5% tva. Articolul este interpretabil si mi se pare discrimninator ca eu prin casatorie sa fiu privata de acest drept de a beneficia de tva redus doar pentru ca m-am casatorit.

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil nou cu cota tva 5% crisstina1984 crisstina1984 Buna ziua! As dori sa stiu daca eu si sotul meu putem beneficia de cota redusa de TVA de 5% in conditiile in care, in trecut, sotul meu a mai achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil tva 5% Cristina293 Cristina293 Buna ziua. Situatia mea e urmatoarea: Sotul a cumparat prin credit prima casa, in 2013, o garsoniera, de la o persoana juridica cu cota TVA de 5%. In acel ... (vezi toată discuția)
Cota redusa tva 5% pentru locuinte paduraru2009 paduraru2009 As vrea sa stiu daca in situatia mea mai pot cumpara o locuinta noua cu TVA 5%. Situatia e in felul urmator: am achizitionat o locuinta noua cu TVA 5% in ... (vezi toată discuția)