avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se poate proceda pentru a obține număr de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari?

Buna ziua,

Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din interiorul blocului (care apartine asociatiei), cu rugamintea de a primi inapoi din partea presedintelui un exemplar inregistrat.

Nu am primit acest exemplar.

Cum se poate proceda pentru a obtine numar de inregistrare pentru cerere din partea asociatiei de proprietari?

Cum se poate sanctiona eventualul refuz de a inregistra cererea si de catre cine (cum se constata).

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:36, 28 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns, dar apar doua probleme.

Prin posta cu confirmare de primire nu poti sa probezi ce era in plic, ci doar ca s-a facut o livrare a unui plic gol sau a unui plic cu niste hartii, dar nu si cu privire la obiectul cererii.

Prin executor judecatoresc e un pic cam complicat si costisitor.

Prin Posta Romana se poate. Exista posibilitatatea trimiterii unei scrisori cu continut declarat. Asta inseamna ca mergeti la posta cu plicul deschis si completati acolo un proces verbal in care scrieti ce contine plicul. Cel de la ghiseu verifica daca ce ati scris in procesul verbal veti introduce si in plic. Procesul verbal se face in doua exemplare, din care unul vi se restituie dvs. semnat si stampilat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va duceti cu cele 2 ex. la presedinte si ii cereti sa va dea nr de inregistrare.
Tocmai ce am facut asta, in prezenta unor membri ai Comitetului Executiv al asociatiei, si am fost refuzat. Pur si simplu au refuzat inregistrarea cererii.

Alte discuții în legătură

Casuta postala a asociatiei! Maria2143 Maria2143 Care este casuta postala a asociatiei daca vrei sa expediezi o felicitare de Craciun, o scutire de la plata cotelor de intretinere pt. ca ti-ai prelungit ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Convocare ag de catre 20% dintre locatarari Claudia G. Claudia G. Ca simplu locatar, impreuna cu alti locatari, insumanand 20% din totalul locatarilor am convocat AG. Mentionez ca nu avem presedinte ( si a dat demisia), iar ... (vezi toată discuția)