avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire vanzare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire vanzare auto

Buna seara,

Fratele meu detine o masina inmatriculata pe numele lui si folosita in totalitate de mine. Doresc sa inmatriculez masina pe numele meu, fratele meu nemaifiind in tara de cativa ani.

Se poate face o procura prin care sa ma imputerniceasca pe mine sa imi vand masina mie? Cat de legal este acest lucru, prin care eu sunt si imputernicitul vanzatorului, dar si cumparator?

Cum poate face o procura de genul acesta fara a veni in tara? Banuiesc ca la ambasada, insa actele masinii in original sunt la mine. Poate folosi copii? Sau copii legalizate pe care i le scanez/trimit prin posta?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Urgent - contract de vanzare-cumparare auto ana.ana ana.ana Buna, Situatia este urmatoarea: o persoana fizica romana stabilita in Spania isi imputerniceste fratele sa ii vanda masina; fratele face un contract de ... (vezi toată discuția)
Vă salut. doresc să transcriu pe numele meu un autoturism inmatriculat ... Podarug Podarug Vă salut.Doresc să transcriu pe numele meu un autoturism inmatriculat în România,dar al cărui proprietar nu se află în țară și nu poate veni ... (vezi toată discuția)
Împuternicire dupa un act legalizat jeoanesss jeoanesss Se pote face o împuternicire auto dupa actele auto originale si o copie legalizata dupa certificatul de inmatriculare? (vezi toată discuția)