avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Comanda livrare produse
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Comanda livrare produse

Tine loc de contract, o comanda de livrare produse (exemplu de cutii de ambalaj)?
Unde este reglementat legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Duica Radu , utilizator 10:30, 22 Octombrie 2009
comanda de livrare a unor produse insotita de avizul de expeditie a acestora catre emitentul comenzii si factura semnata de beneficiar este, in opinia multor instante, contract de livrare. toate aceste documente au elemente care definesc contractul de livrare: numele si adresa partilor, cantitatea, pretul unitar per produs si pretul total, termenul de plata, modalitatea de plata, receptia calitativa si cantitativa a marfii. in cazul neplatii marfii comandate in temeiul acestor documente se poate porni o actiune in daune.
Daca este achizitie directa,da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de insotire a marfii 17pyd 17pyd As dori sa stiu la momentul emiterii unui aviz de insotire a marfii pe ce exemplar se pune viza de la financiar-contabilitate pentru confirmarea exactitatii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aviz expeditie tincuta30 tincuta30 Cum se poate inregistra in gestiune/ contabilitate achizitia de materiale in baza avizelor de expeditie, in conditiile in care pe acestea nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)