avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa persona fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa persona fizica

Bună ziua și eu o întrebare. Dacă o persoana nu mai lucrează de 5 ani nu are bunuri mobile sau imobile (nici un fel de venit) dar cu 2 credite neplatite(acum a juns în executare silita) poate cere insolventa și dacă da cum sa procedeze
Cel mai recent răspuns: SDENYS23 , utilizator 16:07, 21 Februarie 2018
Gasiti conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a putea cere insolventa la art 4 aici: [ link extern ]
Gasiti informatii generale si pasii de urmat aici: [ link extern ]
Mai simplu se poate da sau nu

MihailZC a scris:

Gasiti conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a putea cere insolventa la art 4 aici: [ link extern ]
Gasiti informatii generale si pasii de urmat aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-prescriptie corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o intrebare la un caz aparut. Am descoperit intamplator pe site-ul ministerului justitie ca am fost data in judecata pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am avut o firma pe care nu am inchis-o și ceva probleme ... CarolAndrei CarolAndrei Buna seara ! Am avut o firma pe care nu am inchis o și ceva probleme (datorii)și probabil o sa fiu executat silit in viitorul apropiat, firma nu mai are ... (vezi toată discuția)