avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna

Buna seara am o intrebare si va rog frumos sa ma lamuriti cu o situatie,am depus contestatie la proces verbal de contraventie si ieri a fost primul termen nu am reusit sa ajung la tribunal si pe siteul judecatoriei scrie tip solutie:admite plangerea,solutie:admite plangerea. Va rog spuneti-mi ce inseamna asta,au anulat procesul verbal? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 22:17, 21 Februarie 2018
Buna seara,
Da, asta inseamna ca s-a admis plangerea dumneavoastra dar aceasta sentinta poate sa fie atacata cu recurs.
Buna seara.
Da. Dar hotararea are cale de atac.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces judecatorie barty barty Buna seara. Am castigat in parte procesul la judecatorie(anulare proces verbal de contraventie lg.12/90) si in urma recursului depus la tribunal de partea ... (vezi toată discuția)
Apel s.stefan s.stefan Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla cand hotararea judecatoreasca a ramas definitiva. Mai exact daca s-a facut apel sau nu. Intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)