Buna ziua,am primit de la parinti un teren cu suprafata de 750 m pe care s_au inceput lucrarile unei case.Intrebarea mea este : cum se procedeaza pentru a face contract de vanzare_cumparare pe terenul primit,autorizatia de construire fiind pr parinti si acum as dori sa o trec pe mine,multumesc.
Antik
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ar trebuie sa fie nicio problema ,cumparati terenul si apoi depuneti la primarie la dosarul de autorizare noul act de v-c si acte aferente ca,intabulare,extr.cf,fiscal....
In contractul de vanzare al terenului trebuie stipulat faptul ca in pret este inclusa si contravaloarea autorizatiei de construire care se cesioneaza cumparatorilor impreuna cu toate avizele, acordurile si certificatele care au stat la baza intocmirii ei. Autorizatia trebuie sa fie in termen pentru a putea fi cesionata.
Buna ziua. Cum l-ati primit? Daca nu exista un act in acest sens, se poate face vanzare-cumparare, iar in privinta autorizatiei de construire vi se cesioneaza drepturile si obligatiile.
Eu doresc sa fac contract de vanzare-cumparare,l_am primit cadou de nunta,dar la momentul respectiv nu am facut actele,am lasat pe parinti,iar acum dorim sa trecem totul pe noi,multumesc.