Buna ziua duminica întorcându-ma acasă spre Brașov m-am oprit la târgul Ocna sa mănânc. Am parcat in fata restaurantului. Restaurantul este delimitat de parcare de strada principala. Când am ieșit din restaurant urmând sa virez stânga din parcare spre casa, am fost acroșat in laterale un autovehicul. Menționez ca m-am asigurat stânga dreapta dar strada principala se afla in panta și parcarea de unde am ieșit eu este tot asa. In vârful străzii. Șoseaua continua in jos și probabil din aceasta cauza nu am văzut nici o mașina venind din dreapta. Am apucat sa ies aproape paralel cu șoseaua dar din dreapta a venit un individ cu viteza care ma lovit in bara din aripa dreapta. După care i-a mai acroșat și altuia oglinda și usa.Pentru asta mi-a fost reținut permisul și am plătit o amenda in valoare de 6 puncte. Întrebarea mea: pot face contestație? Am vreo șansa de câștig dacă pun ca in partea dreapta nu este vizibilitatea buna pentru ca șoseaua se afla in panta și nu este nici un indicator. Nici măcar o oglinda sa vezi ca nu vine nimic din dreapta? Pot dovedi cumva asta? Și când am plecat de pe loc spre secția de poliție am plecat cu frica ca ma va lovi ceva din dreapta, chiar nu te poți asigura cum trebuie. Polițaiul care m-a amendat mi-a spus ca se întâmpla multe accidente acolo.
Chiar este recomandat sa formulati contestatie pt a beneficia de dreptul de a conduce pe perioada judecarii cauzei,Despre sanse este destul de greu de precizat ,discutati cu un av .Succes.
Accident auto
florinblaga
Eram pe o strada cu cate un singur sens de mers si fiind pe banda mea de mers am vrut sa parchez.Am semnalizat si incadrindu-ma putin spre axul drumului am ... (vezi toată discuția)