cezy 
	    	Utilizator

cezy 
	    	Utilizator	    

cezy, utilizator
 cezy, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cezy	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)
	                    cezy	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)

diacar	                   

Buna ziua,
in luna februarie am avut 5 zile de concediu de odihna,.
Avand in vedere ca in luna decembrie am primit cate o prima, nu trebuia ca salariul din ... (vezi toată discuția)
	                    diacar	                   

Buna ziua,
in luna februarie am avut 5 zile de concediu de odihna,.
Avand in vedere ca in luna decembrie am primit cate o prima, nu trebuia ca salariul din ... (vezi toată discuția)

SalavastruRamona	                   

Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 saptamani si as dori sa aflu cati bani trebuie sa iau pe concediu medical pe toata luna. Mentionez ca in ultimile 6 luni am ... (vezi toată discuția)
	                    SalavastruRamona	                   

Buna ziua! Sunt insarcinata in 23 saptamani si as dori sa aflu cati bani trebuie sa iau pe concediu medical pe toata luna. Mentionez ca in ultimile 6 luni am ... (vezi toată discuția)