avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am înmatriculat o mașină în 2008,pentru care am plătit taxa auto de la acea vreme.In 12aprilie 2016 a apărut o OG în urma căreia puteam primi banii inapoi in 5 tranșe. Am depus dosarul,am primit decizia,am primit in august 2016 și prima tranșă de bani si de atunci...nimic!Va trebui acum să mai întreprind ceva pentru restul de bani?Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: Buzincu Ion , utilizator 21:54, 23 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Tony 71 Tony 71 Am depus dosarul de recuperare timbru de mediu în aprilie 2016, cu ordonanța care prevedea restituirea eșalonat în 5 ani. Am primit decizia în noiembrie ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, continuare rambursare dupa abrogarea oug nr. 9/2013 Mtrl Mtrl Buna ziua. In luna septembrie 2016 am depus actele da finante pt rambursarea taxei de inmatriculare iar in octombrie am primit prima transa de 20%. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)