avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare forta de munca in Suedia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare forta de munca in Suedia

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la detasarea mai multor angajati in suedia pentru executarea unor lucrari in baza unei colaborari cu o firma suedeza!
Referitor la formularul a1 sunt in tema insa nu ma incadrez cerintelor pt obtinerea lui. Intrebarea mea este urmatoarea: daca declar si inregistrez personalul detasat la forta de munca din suedia in vederea platii taxelor si asigurarii sociale din Suedia mai am nevoie de formularul a1 tinand cont ca asigurarea sociala si taxele vor fi platite in conformitate cu legile fiscale din suedia?
Suedia va trimite catre autoritatile romane dova platii taxelor si impozitelor? E posibil ulterior sa se aplice si taxele din romania? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Speța drept fiscal internațional Exen Exen Se da următoarea speță: Un SRL înființat in Ro, cu un singur angajat trimite pe acesta intr-o tara scandinavă sa muncească. România are acord ... (vezi toată discuția)
Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)
Formular a1 necesar sau nu ? sethm1980 sethm1980 Sunt administratorul unei societati comerciale, in domeniul constructiilor (productie tamplarie pvc si montaj). Un urma unor imprejurari,am prins un contract, ... (vezi toată discuția)